Stručni portal pomorsko dobro

Maritime Public Domain - Maritime Demesne - 11 godina s vama

U okviru programa Dani hrvatskog turizma 22.listopada 2010. održano je predavanje vezano uz problematiku pomorskog dobra, posebno turističkog sektora i prezentacija Portala o pomorskom dobru www.pomorskodobro.com

Urednik Portala, gdin. Branko Kundih, u svom izlaganju posebno je problematizirao neriješena imovinsko-pravna pitanja na pomorskom dobru te donošenja koncesija na plažama od interesa za hotele i kampove.

Gđa. Brankica Ajduković iz 05.vizija.net predstavila je Nacionalni portal o pomorskom dobru te je pozvala turističko gospodarstvo na suradnju.

Ekologija mora

Milvana Arko-PijevacMilvana Arko-Pijevac, dipl. inž. biologije
Ugroženo najvrjednije nacionalno bogatstvo

Gost portala

AutorAutor: Dr. sc. Dario Đerđa, Redoviti profesor, predstojnik Katedre za upravno pravo, Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci
Neka otvorena pitanja na pomorskom dobru

mrvica small

In memoriam
Ante Mrvica
(1952 -2021)

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.