Stručni portal pomorsko dobro

Maritime Public Domain - Maritime Demesne - 11 godina s vama

SlikaU okviru godišnjeg sastanka o Plavoj zastavi na nacionalnoj razini održanog 04. prosinca 2010. godine u hotelu Malin u Malinskoj, predstavljen je na poziv Udruge Lijepa naša nacionalni portal "Upravljanje i gospodarenje pomorskim i podmorskim dobrom Republike Hrvatske". Obzirom da su koncesionari plaža i marina iskazali veliko zanimanje za novi Zakon o pomorskom dobru i morskim lukama, autor i urednik portala www.pomorskodobro.com održao je predavanje "Problematika turističkog sektora na pomorskom dobru".

Ekologija mora

Milvana Arko-PijevacMilvana Arko-Pijevac, dipl. inž. biologije
Ugroženo najvrjednije nacionalno bogatstvo

Gost portala

AutorAutor: Dr. sc. Dario Đerđa, Redoviti profesor, predstojnik Katedre za upravno pravo, Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci
Neka otvorena pitanja na pomorskom dobru

mrvica small

In memoriam
Ante Mrvica
(1952 -2021)

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.