Stručni portal pomorsko dobro

Maritime Public Domain - Maritime Demesne - 13 godina s vama

osvrt na zakon

Ana Perić Hadžić

docent, predstojnica zavoda za logistiku i menadžment u pomorstvu i prometu, Pomorski fakultet u Rijeci

Doktor znanosti Ana Perić Hadžić, docent, predstojnica zavoda za logistiku i menadžment u pomorstvu i prometu, zaposlena je na Pomorskom fakultetu u Rijeci, Sveučilište u Rijeci od 2003 godine.

Doktorat znanosti je stekla na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 2011. godine obranivši rad pod nazivom Javno privatno partnerstvo – model za ubrzani razvoj lučkog sustava Republike Hrvatske.

Trenutno je nositeljica kolegija Osnove ekonomije, Financijski menadžment, Metodologija znanstveno-istraživačkog rada, Ekonomija za menadžere i Upravljanje projektima te Ekonomika javno-privatnog partnerstva na međusveučilišnom doktorskom studiju Pomorstvo.

Kao suradnik na projektu radila je nekoliko međunarodnih projekata i projekata Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Također, sudjelovala je u izradi 20-tak studija gospdoarske opravdanosti u postupku davanja koncesija na pomorskom dobru, naročito u dijelu ekonomsko – financijske analize.

 

otvorena pitanja

Gost portala

Autor

Autor: Prof. dr.sc. Tihomir Luković, ASPIRA - Visoka poslovna škola za menadžment i turizam, Split/Zagreb
Hrvatske marine i goodwill

U fokusu struke

Danije Frka 200px

Danije Frka 200px

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.