Stručni portal pomorsko dobro

Maritime Public Domain - Maritime Demesne - 11 godina s vama

dr. sc. Damjan Bujak rođen je 1991. godine u Zagrebu.

Godine 2015. stječe akademski naziv magistar inženjer građevinarstva, te se zapošljava na Građevinski fakultet u Zagrebu. Od 2017. godine radi na znanstvenom projektu Primjena cijevnih propusta za poboljšanje kvalitete mora u lukama/marinama.

Disertaciju pod naslovom Geometrijsko oblikovanje propusta ugrađenih u lukobran u svrhu povećanja učinkovitosti izmjene mora brani u studenom 2019. godine.

Od početka 2020. godine nastavlja rad na znanstvenom projektu Održiva gradnja nasutih plaža – gradnja novih i povećanje kapaciteta postojećih.

Ekologija mora

Milvana Arko-PijevacMilvana Arko-Pijevac, dipl. inž. biologije
Ugroženo najvrjednije nacionalno bogatstvo

Gost portala

AutorAutor: Dr. sc. Dario Đerđa, Redoviti profesor, predstojnik Katedre za upravno pravo, Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci
Neka otvorena pitanja na pomorskom dobru

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.