Stručni portal pomorsko dobro

Maritime Public Domain - Maritime Demesne - 13 godina s vama

osvrt na zakon

Mladen ČrnjarProf.dr.sc. Mladen Črnjar ravnatelj Javne ustanove "Zavod za prostorno uređenje Primorsko-goranske županije", redoviti profesor u trajnom zvanju na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, Sveučilišta u Rijeci.

Prof.dr.sc. Mladen Črnjar rođen je u Rijeci 1947. godine. Oženjen je i otac dvoje djece. Nakon Tehničke škole završio je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci. Na istom fakultetu je doktorirao 1996. godine.

Profesionalno radno iskustvo počeo je kao referent u komercijali i rukovoditelj prometa u Autoprometu. Nakon toga bio je šef komercijale u Autotransu, direktor Autotroleja, rukovoditelj urbanizma i potpredsjednik Izvršnog vijeća Općine Rijeka. Ravnatelj Zavoda za održivi razvoj i prostorno planiranje bio je u razdoblju od 1994. do 2007. godine, a od 2008. godine je ravnatelj Javne ustanove "Zavod za prostorno uređenje Primorsko-goranske županije".

Nastavnu, znanstvenu i stručnu djelatnost započeo je 1998. godine kao docent, zatim kao izvanredni profesor, a od 2005. do 2010. kao redoviti profesor na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Od 2010. godine redoviti je profesor u trajnom zvanju na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji Sveučilišta u Rijeci.

Autor je 2 sveučilišna udžbenika. Objavio velik broj znanstvenih i stručnih radova. Sudjelovao na više znanstvenih i stručnih konferencija, skupova, simpozija.

Član je: Društva ekonomista, Hrvatskog znanstveno društvo za promet, vanjski član Akademije tehničkih znanosti Hrvatske.

otvorena pitanja

Gost portala

Autor

Autor: Prof. dr.sc. Tihomir Luković, ASPIRA - Visoka poslovna škola za menadžment i turizam, Split/Zagreb
Hrvatske marine i goodwill

U fokusu struke

Danije Frka 200px

Danije Frka 200px

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.